Pers en media

Pers en media

13 sep

Landelijke bewondering voor FEC-concept De Postwagen

Landelijke bewondering voor FEC-concept De Postwagen

20 september 2023 • Tolbert –  Landelijke vrijetijdsplatformen, leisure-trendwatchers en kennispartners in de vrijetijdssector roemen het FEC-concept ‘Posta7’ van De Postwagen. Het innovatieve leisurebolwerk in Tolbert geldt als toonbeeld voor ondernemen met oog op de toekomst. 

25 mei

Grootse leisure-ontwikkelingen in Groningse Tolbert

Grootse leisure-ontwikkelingen in Groningse Tolbert

25 mei 2023 • Voor grootse leisure-ontwikkelingen hoef je niet altijd in de Randstad te zijn. In het piepkleine Groningse dorp Tolbert staat een mega leisure centrum met maar liefst 23 verschillende binnen- en buitenactiviteiten. Posta7 voegt nu honderden vierkante meters real life gaming toe aan het complex: Formule 1 en de Jail Challenge.

01 apr

Militair ziekenhuis in Tolbert is geen aprilgrap

Militair ziekenhuis in Tolbert is geen aprilgrap

1 april 2021, 16:17 • 'Dit ziekenhuis is onder meer gebruikt in Afghanistan. Kijk, hier is de operatiekamer, daar is de rontgenruimte, en aan het eind van de gang is de keuken en zijn de verpleegkamers.' Aan het woord is Oetze Mulder, eigenaar van Zalencentrum en Partycentrum De Postwagen in Tolbert. Hij geeft een rondleiding in zijn nieuwste aanwinst, een mobiel militair hospitaal.

25 mrt

Waarom staat er een militair hospitaal in Tolbert?

Waarom staat er een militair hospitaal in Tolbert?

25 maart 2021, 17:03 • Op het parkeerterrein bij zalencentrum De Postwagen in Tolbert staat sinds enige tijd een militair noodziekenhuis. Waarom het hospitaal daar staat is niet bekend, maar het maakt in elk geval de tongen in Tolbert en omgeving los.

04 feb

Geïmproviseerde Postwagen zondag open

Geïmproviseerde Postwagen zondag open

4 februari 2012, 16:57  • Uitbaters Oetze Mulder en Peter van der Wal van het afgebrande partycentrum De Postwagen in Tolbert, openen zondagmiddag een café in het steakhouse achter de geblakerde resten van hun partycentrum. Het vrijstaande steakhouse en de daarbij behorende zaalruimte achter De Postwagen bleven bij de grote brand van vrijdag gespaard. Vanaf 12.00 uur zondagmiddag kan iedereen daar terecht.

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum